По-малко контрастно от черното, но малко по-шик от бежовото, кафявото и

...
По-малко контрастно от черното, но малко по-шик от бежовото, кафявото и
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи как да носим кафяво по най-елегантния начин

По-малко контрастно от черното, само че малко по-шик от бежовото, кафявото и нормално не са толкоз привлекателни за феновете на стила, които се стремят към открояващи се тоалети. Обикновено те са ориентирани към аксесоарите, доминирайки в сбирките от обувки и чанти, където варират сред карамел и шоколад. Street style фешънистите обаче са подготвени да ни убедят в противоположното и да ни покажат, че то може да наподобява характерно и най-много много елегантно измежду красивите тонове на есента, на които сега се любуваме.
              

 Историци с апел 24 май да е народен празник 25 окт 2022 | Историци оферират за народен празник да бъде разгласен 24 май - Ден на българското слово, култура и просвета,...
Кафявото може и да не е новото черно, само че по тази причина пък дръзките монохромни визии се оказват много ефектни, изключително при рипсеното кадифе, което се завърна измежду трендовете и ще виждаме все по-често под формата на костюми, ризи, якета, панталони и даже мини поли. Но пък можем да го забележим и върху още веднъж настоящата кожа, като и под формата на изискани сатенени рокли. Преди ограничавано най-вече до и кожени якета, в този момент кафявото си разрешава да бъде задоволително видимо и при облекла като бюстие, плисирана пола или модерния елек от костюм.
               

Ясно е, че с монохромна композиция в този цвят постоянно ще изглеждаме стилно, само че какво се случва, в случай че желаеме да го съчетаваме с различен цвят? Например, кафяво, граничещо с бежово, ще върви идеално с шоколадово кафяво, до момента в който тютюневото ще наподобява добре до карамел или сепия. Денимът също е фаворизиран сътрудник на кафявото, което значи, че и всички нюанси на синьото са подобаващи за него. Но пък можем да бъде по-смели, в случай че прибавим към него зелена чанта, чифт блестящо обувки или оранжев костюм. Що се отнася до въпроса за комбинацията от кафяво и черно, още веднъж зависи от нюансите и определените материали.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР